27 Ağustos 2013 Salı

Hull-Down

 Nedir bu Hull-down, ne işimize yarar, ne faydasını görürüz.



Aslına bakacak olursak yukarıdaki resim bile konuyu açıklamaya yetiyor, hull-down bu deyip konuyu kapatabiliriz fakat yinede konunun özünü şu cümleyle açıklayalım. Hull-down bizim kullanacağımız tabiriyle düşman araçlara karşı atış pozisyonunuzu kaybetmeyecek şekilde gövdeyi saklayarak hedef küçültme tekniğidir. İnternetten ekleyeceğimiz verilerle biraz daha detaylandıralım.

15 Ağustos 2013 Perşembe

8,8 versiyon için ASAP video

WOT 8,8 versiyonu için hazırlanmış olan ASAP videosu...




Yeni eklenen RUS Orta Sınıf Tanklar, Çin premium orta ve ağır sınıf tank tanıtımı, yaz haritasıyla birlikte tekrar eklenen 2 eski harita, Alman tanklarında yapılan değişiklikler hakkında bilgiler anlatılmakta...



istatistik Kasıyorum


 İnsanoğlu her zaman en gözde olmak, en çok imrenilerek bakılan kişi olmak gibi garip duygularını bir birleriyle rekabet ederek başarmaya çalışmaktadır. Önemli olan yarışmak dense de bu söz gelimi bir kendini kandırma eyleminden öte bir şey değildir çoğumuz için ve her zaman zirveyi isteriz, alamadığımızda mutsuz olur, almak için sürekli sürekli çabalarız. Hırslı olanlarımız mücadele etmekten vazgeçmezken çabuk pes edenler bir süre sonra durumuna razı olmayı yeğlemeyi tercih eder. Önde olmak, zirvede olmak kulağa hoş gelen cümleler olsa da insanları robotlaştırmaktan başka neye yarıyor orası ayrı bir muamma.


14 Ağustos 2013 Çarşamba

T-28 / T-95 Super Heavy Tank




 T28 2. Dünya Savaşı sırasında Alman savunma hattını yarması amacıyla ABD Ordusu için özel olarak tasarlanmış ağır zırhlı Süper Ağır Tanktır. 

12 Ağustos 2013 Pazartesi

WOT replaylerini YOUTUBE de yayınlamak


 Bir youtube kanalınız var ya da dailymotion fakat buraya video atmak konusunda sıkıntılarınız var, bu makale içerisinde bir video kaydı basitçe video sitesi için nasıl hazırlanır o konuda yardımcı olmaya çalışacağım.
Bu metni daha önceden hazırlamıştım ama WOT forumunda bahsi geçince tekrar sizlere buradan paylaşmak istedim.