27 Eylül 2013 Cuma

Logo & Avatar

 Bugüne kadar bir çok hobi amaçlı grafik çalışmalarım oldu. Hiç birinden ticari bir kazanç elde etmedim, etmeyide düşünmedim. Bunlar amatör ruhla yapılmış eğlencesine eserlerdi.Geçmişten bugüne kadar yaptığım ve halen kayıtları elimde duran bazı çalışmalarımı sizlerle de paylaşmak istedim.

 

24 Eylül 2013 Salı

31. Altın Joystick Ödülleri

 Geçen sene 30.su düzenlenen Golden Joystick Awards ödüllerinde En İyi Online Oyun dalında 1. olan World of Tanks bu senede bu ödüle gözünü dikti.


 31.si düzenlenen G.J.A. da WOT tekrar aday oyunlar arasında yer alarak bu ödülü arka arkaya 2. kez kazanmak için bizlerden desteğimizi talep ediyor.
 Kuşkusuz geçen sene olduğu gibi bu senede firma oyun severleri verdikleri desteğe kayıtsız kalmayacaktır.

World of Tanks a bu sene de destek vermek için bu linke tıklayarak seçiminizi yapabilirsiniz.

20 Eylül 2013 Cuma

112

 Wargaming tarafından deneyip sizlere izlenimlerimizi aktarmamız için bir süreliğine verdiği bir diğer tankımızda yeni Çin Premium Ağır Sınıf Tank olan 112. Gönül isterdiki IS6 ile kıyaslayayım ama elimde IS6 olmadığı için yalnızca tank hakkında görüşlerimi yazacağım ve bir başka tank ile kıyaslayamayacağım. Neyse konumuza dönelim, işte 112.




17 Eylül 2013 Salı

T-34-3

 Wargaming tarafından test edip görüşlerimizi siz değerli Türk WOT oyuncularına aktarmamız için 7 günlüğüne verilen bu Çin Seviye (tier) 8 Orta sınıf Premium Tank olan T-34-3 hakkındaki kişisel tespit ve görüşlerim bakalım wargaming in hoşuna gidecek mi?




5 Eylül 2013 Perşembe

8.9 Yeni Alman Tank Avcıları



  8.9 versiyonuyla birlikte seviye (tier) 4 den itibaren yeni bir tank avcısı ağacımız olacak. Bunlar arasında en dikakt çekici olanı ise seviye 10 olan (auto-loader) otomatik yükleyicili olacak olan Waffentrager E-100 gibi gözümetedir, fakat bunun topunu değiştirebileceklerini ifade ediyorlar.