10 Haziran 2014 Salı

Futbol Kipi

Wargamingden tankçılara bir süpriz geldi. Yaklaşan dünya kupası önces hazırladıkları futbol kipi ile tanklarla futbol maçı şölenine ortak olmamız sağlayacaklar. Wargaming'in konu hakkındaki makalesi şu şekilde. Peki bu gerekli mi?

 2. Dünya savaşı temalı bir tank oyunu ve T62A tankı ile oynanacak bir futbol müsabakası, kulağa biraz garip geliyor. 12 Haziranda deneyip hep birlikte göreceğiz, fakat oyunda çözülmeyi bekleyen bir çok sıkıntı varken programcıların bu kipe vakit ayırmaları eldeki müşterileri memnun etmekten çok yeni müşterileri çekmeye yönelik bir eylem olarak algılıyorum.

 Her ne kadar kendilerine rakip olarak görmediklerini söyleselerde/ima etselerde rakipleri dolu dizgin gelirken oyunun açıklarını kapatması için zaman giderek daralıyor.

 HD tanklar ve Tarihsel Savaşlar bence bir fiyasko oldu, nedeni kendilerininde bildiği üzere tarihsel savaşlara uygun olmayan onlarca tank koydular önümüze ve bizlerde bunları seve seve aldık. Ellerinde bu kipe uygun tank sayısı hem az hem ayarlarıyla oynaya oynaya yalama ettiler hem de bu tanklarla bir çok nedenden ötürü oynayan insanların o kadar da çok olmaması bu kipin etkinliğini yok etmeye yetti.

 Oyundaki lag problemi özellikle Türk oyuncuları canından bezdirir durumda, grafiksel olarak üst ayarlarda oynamak neredeyse çoğu kullanıcı için hayal ama benzer oyunlarda bunu çok rahat yapabiliyorken WOT bunu bize sağlamakta biraz sıkıntı çıakrıyor ve insanlar grafiktense hızı tercih edip ayarları minimuma getiriyor. Her neyse sıkıntıları anlatmakla bitiremeyiz.

 Haberler hep bu kadar kötü mü peki, bence hayır, yeni versiyonla birlikte geleceği duyrulan özellikle yeni klan etkinliği oyuna değişik bir hava katabilecek mi şimdilik merak konusu, bununla birlikte tank avcılarının avantajlarını biraz daha kısmaları diğer tank oynayan arkadaşlar için mutluluk verici bir haber.

 Başlık neydi makale ne üzerine oldu, sıktıysam kusura bakmayın, haydi şimdi fairplay ruhuyla yeşil sahalara geri dönelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder