30 Ağustos 2014 Cumartesi

30 Ağustos Zafer Bayramı (30 Agust Victory Day)

Zafer Bayramımız tüm Türk Halklarına ve ülkemize kutlu olsun.



 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri için tören alanına doğru uçuş yapan F16, F4, AWACS ve A400M uçaklarımızın cep telefonum ile çektiğim videosu, biraz titrek oldu ve şarjımda bitti ama o insanın kulaklarını inleten "kedimi korkudan evin en ücra köşesine kaçmasına neden olan" seslerini hissetmek bile yeterli.




(en) Victory Day (local name: Zafer Bayramı) on August 30 is a national holiday in Turkey to commemorate the victory in the Battle of Dumlupınar, one of the final and the most decisive battles in the Turkish War of Independence in 1922..

21 Ağustos 2014 Perşembe

RDR 'ye giriş hediyem MAUS ile Tank Ası

 (tr) RDR klanına geçtiğim akşam büyük ve çok yavaş MAUS ile Tank Asını aldım. Çok başarılı bir maç oynayamadım ama maçı sağ bir şekilde madalyalarla birlikte bitirdim.

(en) I returned RDR in the evening I took the Ace Tanker medal using the big & very slow MAUS.


19 Ağustos 2014 Salı

Klanımız yeniden yapılandı [ELDRA]



[ELDRA] Elder Dragons | "Düşmanını ateşinle yak sloganı" ile tekrar aktif hale geçme kararı aldı, oyuncu alımları için çalışmalara başlayan arkadaşlarımız yakın gelecekte harita üzerinde savaşlarda da etkili olmak istedikleriniz söylüyorlar. Arkadaşlarıma başarılar...

22 Temmuz 2014 Salı

Savaş Kayıtları | 112 ile madalya avı


112 ile müfrezedeyim, bana eşlik eden ise orkhun...
9 tank imhası, 132.244 kredi getirisi, Tank Asının yanında 4 madalya geldi. ""Top Gun, Steel Wall and High Caliber & Radley-Walters' Medals"""

9 Temmuz 2014 Çarşamba

Savaş Kayıtları | M26 Pershing & M53/M55

 Arada bir youtube kanalıma eklediğim savaş kayıtlarımı da burada yayınlayayım, nasılsa böyle maçları sık sık yaşayacak sakinlikte oynamıyorum :)


20 Haziran 2014 Cuma

Kaleler Oyun Kipi


Wargaming world of tanks oyununda yeni bir oyun kipinin tanıtımını yaptı. Türkçe adı kaleler olan bu kipte en az 20 üyesi olan klanların üyelerine maçlarında avantajlar (bonuslar) getirebilecek bazı özellikleri içinde barındırıyor.



10 Haziran 2014 Salı

Futbol Kipi

Wargamingden tankçılara bir süpriz geldi. Yaklaşan dünya kupası önces hazırladıkları futbol kipi ile tanklarla futbol maçı şölenine ortak olmamız sağlayacaklar. Wargaming'in konu hakkındaki makalesi şu şekilde. Peki bu gerekli mi?

4 Mayıs 2014 Pazar

Türk Silahlı Kuvvetlerinde Zırhlı Birlikler

   Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kullanılmaya başlanmış ilk zırhlı araçtan başlayarak zırhlı birliklerinin kısa tarihini wikipedianın derlediği bilgiler vasıtasıyla sizlere sunuyorum. İşte T.S.K. zırhlı birliklerinin dününden bugününe kısa özeti...

3 Mayıs 2014 Cumartesi

ALTAY Tank ve Hikayesi

   90'ların sonunda Türk Silahlı Kuvvetleri tank ihtiyacını karşılamak için bir çok tankı test etti ve Leopard tankında karar kıldı. Fakat Almanya politik nedenlerle Leopard tanklarını ülkemize vermek istemeyince, milli imkanlarla tank üretimi gündeme geldi ve işte film orada başladı...