19 Nisan 2015 Pazar

Armored Warfare | Son sürat geliyor

 Artık bazı şeylerden sıkılanlar için son sürat yeni bir tank oyunu geliyor. Bu sefer konu günümüz modern tankları etrafında dönecek.



 Tank savaşlarında çok büyük bir gelir gören bir kaç firma bu konuyu çeşitli şekillerde işleyip pastadan payını almak derdine düştü. Bu pastadaki en büyük paya sahip olan wargaming konumundan ötürümü yoksa toplayacağımı topladım diye düşündüğünden ötürümü bilinmez ama oyuncuları bezdirmek konusunda büyük başarı sağlıyor. Bundan eski rakip warthunder çok iyi yararlanamadı ama armored warfare oyunu worldoftanks oyununun tahtını kesinlikle sallayacak gibi durmaktadır.


  Worldoftank oyuncuların bir çoğu armored warfare oyununun artık açık betaya geçmesini beklemekte, bu oyun wot tan sıkılmış tüm oyunculara bir ilaç gibi geleceği söylenmektedir. Türk kullanıcılarını ise en çok meraklandıran ise modern tanklar içerisinde bizlere ait zırfhlı araçlar ve altay ın olup olmayacağı konusu...



 Bugüne kadar pek düşünmezken ben de bu oyunun kapalı betasında yer almak için başvurumu yapmış bulunuyorum. Eğer betaya katılım sağlarsam oyun hakkında daha detaylı verileri sizlerle paylaşacağım.







 Diğer videolara aw sitesinden ya da youtube kanallarından ulaşabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder